Avokatja paralajmëron arrestimin e detektives Shkënda qe pergjon ciftet

0
1598

Avokatja Mirela Jorgo ka treguar se Detektivja private Shkenda Lili mund te perfundoj ne burg per punen qe ben pasi kjo eshte shkelje ligjore është vepër e rëndë penale.

Avoktja ke thene se:“Përgjigjimi që bën detektivja private mbi marrëdhëniet martesore është shkelje ligjore për mbrotjen e të dhënave dhe jetēs private të tjetrit, të garantuar me Kushtetute. Pra, një biznes antiligjor.

Gjykata Europiane për të Drejtat e Njeriut psrashikon shkelje të Nenit 8 (e drejta e respektimit të jetës private dhe familjare) të Konventës Europiane për të Drejtat e Njeriut.

Interpretimi i saj tek “E Diell” është qesharak, amatoresk dhe pa pikë vlere.

Për opinionin tim ajo duhet të penalizohet rëndë bashkë me emisionin“.