Babai braktis 4 fëmijët në mes të rrugës për inat të gruas. Dy janë ende me panolina

0
158

ITALI- Nje cift kishte grindje mes njeri tjetrit dhe po shkojnë drejt divoricit.Ata ishin prindër të katër fëmijëve. Por pasi burri ishte grindur me gruan bënë veprimin e pa paritur ku i le të katër fëmijët në mes të rrugës.

Katër fëmijët janë vëllezër dhe në mosh të vogël biles dy prej tyre jane ende me pelena.

Ai i la ato të shtrirë në trotuar pranë shtepisë së vjehrrit të tij.

Qytetarët kanë lajmëruar policinë dhe policia ka ardhur në ndihmë fëmijeve të vegjël. Me pas bashkëshorti u denoncua dhe është në kërkim.

Femijët i kanë kalaur nënës së tyre në dorëzim dhe pritet procedurat për dënimin e bashkëshortit që i la në mes të rrugës.