Ishin duke ngrën bukë. Turbulenca përplas fort pasagjerët dhe plagosen në gjëndje të rënd 8 persona

Turbulencat te forta shkaktuan masakër në një fluturim të fundit nga Angola në Portugali, duke lënë 10 persona të plagosur pasi pasagjerët u goditën dhe sendet e gjera u përplasën rreth kabinës.

Imazhet tronditëse të marra pas turbullirave tregojnë se si ushqimet plastike mbushën korridoret gjatë fluturimit nga Luanda në Lisbonë.

Njollat ​​e ushqimit dhe pijeve mund të shihen në të gjithë kabinën e avionit.

10 persona u plagosen përfshirë dy anëtarë të ekuipazhit tetë prej të cilëve kishin nevojë për ndihmë mjekësore.

Turbulencat goditën dy orë pas ngritjes, pikërisht në kohën kur po shërbehej dreka.

“Ajo zgjati vetëm disa sekonda, por ishte e mjaftueshme për të lënë disa njerëz të lënduar dhe ekuipazhi i dha ndihmën e parë përpara uljes.