Babai i la jetimë, por ja çfarë po ndodh sot me fëmijët e ish-gjyqtares shkodrane

Nënkryetarja e Bashkisë së Tiranës, Anisa Ruseti, ka treguar sot se cfare po ndodh me fëmijët e ish-gjyqtares nga Shkodra Fildes Hafizi

Bashkia e Tiranës iu ka gjetur fëmijëve të ish-gjyqtares një shtëpi dhe iu mbulon të gjithë qiranë. Sipas saj, fëmijët e Hafizit janë shumë të mbarë, të sjellshëm dhe shumë të mirë në mësime dhe për to kujdeset shumë tezja e tyre.

“Rasti që na ka p rekur më shumë, por nuk është rasti i vetëm. Detyra jonë është t’i ndjekim të gjitha këto raste. Te ky rast unë jam përfshirë emocionalisht. Fëmijët janë shumë të mbarë, të urtë, të sjellshëm dhe shumë mirë me mësime. Për ta kujdeset tezja e tyre.

Jemi në kontakt gjatë gjithë kohës. Kanë mbaruar shkollën dhe unë mezi pres të vazhdojnë vitin tjetër. Ne iu mbulojmë qiranë plotësisht, sepse ata nuk mund të qëndronin në shtëpinë e prindërve të tyre, për shkak të kujtimeve. Ata janë në një shtëpi ngjitur me tezen e tyre. I kemi nën monitorim të vazhdueshëm”, tha Ruseti.