Shqiptari shpikë një mjet interesant për përgatitjen e flisë (Video)

0
73

Driton Jashari, një përdorues i Facebook-ut ka publikuar në faqen e tij një metodë të re për përgatitjen e flisë, një ushqim ky tradicional shqiptar.Ai thotë se me këtë metodë lehtësohet procedura e përgatitjes së këtij ushqimi dhe më e rëndësishmja është se shija mbetet e njejtë, shkruan Sovrani.info.

Për të parë se si funksionon kjo, shikoni videon e postuar nga vetë Driton Jashari.

https://www.facebook.com/2rito1/videos/10213613890245560/?t=0