Bashkeshorti kishte një jave me koronavirus, kuzhinierja e kopshtit te femijeve shkonte në punë rregullisht dhe..

Bashkeshorti i një kuzhinjereje tek kopshti numër 9 në qytetin e Vlorës ishte prej më shumë se një jave i infektuar me koronavirus nderkohe qe gruaja e tij ka vazhduar të shkojë rregullisht në punë edhe duke ditur se kishte kontakte vazhdimisht me fëmijë dhe tani nuk dihet se si do shkoj kjo pune a do te futen te gjithe ne karantine kopeshti me femijet.

Vetëm një ditë më parë ajo ka treguar se burri i saj është i infektuar ndërsa janë marrë tamponet për të gjithë stafin dhe është mbyllur edhe kopshti dhe kjo eshte nje gjendje jo e mire.

Ndaj duhet te jeni shume te kujdeshem sepse jetojme ne kohe ndryshe nga me pare ku te gjithe duhet te jemi vigjilent ne pasterti dhe rregullat qe qeveria ka vendosur.

Mos harroni distancimin social.