SHBA jep lajmin shumë të mirë për Shqipërinë ne keto dite kunder koronavirusit

Shtetet e bashkuara jane gjithmon pran Shqiperis me ndihma te ndryshme gjate ketyre viteve.

Ambasada shkruan se kanë mbërritur në Shqipëri dhe janë dorëzuar në ISHP 3500 komplete testimi për koronavirusin të financuara nga qeveria amerikane.

3.500 komplete testimi për COVID19 të financuara nga qeveria amerikane, kanë mbërritur në Shqipëri dhe janë dorëzuar në ISHP! Këto komplete testimi janë pjesë e kontributit të përgjithshëm Amerikan për të mbështetur reagimin e Shqipërisë ndaj COVID-19. Duke punuar me Ministrine e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë këto komplete testimi do të ndihmojnë në zbulimin e rasteve si dhe gjurmimin e rasteve te lidhura me to, shkruan ambasada amerikane.