“Paga e luftës”/ Tatimet njoftim të rëndësishëm për përfituesit, se si duhet të veproni nga sot

Behet gati nje kategori tjeter per te marre pagen e luftes.

Ja njoftimi i ri: “Drejtoria e Tatimeve bën me dije se bëhet fjalë për të gjithë ata punonjës, të cilëve punëdhënësi nuk u ka plotësuar një formular të tillë. Janë rreth 5 mijë persona që përfitojnë këtë pagë dhe kjo ndime eshte pjesa e dyte e paketes per te ndihmuar kete shtrese te popullsise.

“Në përfundim të këtij afati, Administrata Tatimore informon të gjithë individët të cilët janë përfitues sipas VKM të sipërpërmendur, por që nuk e kanë marrë masën e përfitimit prej 40.000 lekësh, pasi punëdhëni i tyre nuk e ka plotësuar Kërkesën për përfitim të ndihmës financiare, se mund të verifikojnë të dhënat e tyre në listën bashkëngjitur këtij njoftimi.”

Çdo individ përfitues ka mundësi të plotësojë të dhënat e llogarisë bankare në linkun:

https://docs.google.com/forms/d/1ZHgZv7FSIRoAYLrV3Mmwwx_pCGC5mrtpgkDpgQfn6wI/viewform?edit_requested=true.