Lajmi mire rinisin udhetimet.Autobus direkt nga Athina në Shqipëri Çdo ditë 4 orare te ndryshme

Ky eshte nje lajm i mire per te gjithe qe duan te shkojne ne Greqi apo dhe ne Shqiperi.

Nga data 15 Qershor nisin sërisht udhëtimet direkte nga Athina për në Tiranë, Durrës, Berat, Kuçovë , Fier , Lushnje, Patos, Rrogozhinë, Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Tepelenë, Gjirokastër. Udhëtoni me Top Lines , me komoditet dhe siguri.

Udhëtimet do te bëhen me autobus direkt nga Athina për në destinacionet në Shqipëri. Nuk do ndërrohen autobusa në Kakavi.

Çdo ditë do kemi 4 orare nga Athina për në Shqipëri

8.30 Athinë Tiranë, Durrës, Berat, Kuçovë , Fier , Lushnje, Patos, Rrogozhinë, Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Tepelenë, Gjirokastër. (Autobusat e mengjesit rinisin me 16/6)

18.00 Athinë Tiranë Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Patos.

19.00 Athinë Tiranë, Durrës, Berat, Kuçovë , Fier Patos, Tepelenë, Gjirokastër (Autobus direkt, pa ndërrim me furgona në Fier )

19.30 Athinë Tiranë, Durrës, Fier, Lushnje, Rrogozhinë, Elbasan.

Për sa i përket çmimeve të reja klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cmimet-e-biletave/

Telefona për komunikim me zyrën tonë 210 5203350 2105203351. Zyra jonë ndodhet në adresën Psaron 4 Sheshi Karaiskaki Metaksurgjio Athinë (Stacioni i Metrosë Metaksourgjio). Çdo ditë jemi hapur nga ora 7.00 deri në orën 21.00

Duke filluar nga data 15/6 asnjë person që hyn në Greqi apo në Shqipëri NUK është e nevojshme të kaloj në vetizolim (karantinë)

Të drejte udhëtimi kanë të gjithë qytetarët, si dhe ato me leje qëndrimi si dhe qytetarët që udhëtojnë me 90 ditësh etj.

Telefona për informacione dhe rezervime 210 5203350 2105203351