Behuni gati per nderrimin e akrepave te ores. Errdhi pranvera

Kete muaj pritet te behet nderrimi i ores dhe te gjithe duhet te pergatitemi per zgjim me heret.

E diela e fundit e muajit mars do te jete dita ku do te nderroht ora pra data 27 mars.

Ora do te kaloj nje ore para nga 1 do te jete 2.

E gjithe evropa do te ndryshoj oren ne kete pranver dhe lajmi eshte ber publik per paralajmerimin e njerezve.