Bie nga objekti duke punuar. Humb jeten punetori shqiptar diten e sotme

Një punëtor derisa ishte duke punuar në një objekt në Prizren, ka rënë aksidentalisht nga objekti ku si pasojë ka humbur jeten.

Sipas njoftimit të PK-së thuhet se ngjarja ka ndodhur më datën 07.10.2022 rreth orës 12:00 në Prizren.

“Punetori kosovar i cili ishte duke punuar në një objekt ,ka rënë aksidentalisht nga objekti thuhet në njoftimin e Policisë.

Po ashtu me vendim të prokurorit do te behet dhe ekspertiza.