Boll i blete dhe harxhoni parate me dizinfektante ja si ti beni vete duke kursyer para.

Boll i blete dhe harxhoni parate me dizinfektante ja si ti beni vete duke kursyer para.

Tashme tregtaret i kane rritur cmimet e shume produkteve ndaj kjo eshte menyra me e thjeshte per ta bere vete.

Përgatitja eshte e thjeshte ju duhen:500 ml ujë i zierë, 10 lugë gjelle uthull, 2 lugë sodë buke, lëngu i 1 ose 2 limonave.

Dhe të gjitha përbërësit përziejeni bashkë dhe në këtë mënyrë do të krijoni një dezinfektues natyral me të cilin mund të dezinfektoni mobilet, tavolinën e punës, lodrat e fëmijëve si dhe për duart dhe me nje shishe prite mund te dizenfektoni shtepine ne vendet ku prekete me shume dorezat e dyerve apo te dritareve.

Mos harroni ti shplani duart sa me shpesh ndaj kujdesuni per jeten tuaj.