Bora Muzhaqi plas perlën e radhes: Unë jam ministre e duhet të vij me makinë, qytetarët të lëvizin në këmbë

Ditët e fundit çmimi i naftës ka arritur në shifra rekord, ndaj dhe janë organizuar edhe protesta.

Ministrja e Rinisë dhe Fëmijëve, Bora Muzhaqi thotë se si ministre është e detyruar që të përdorë makinën, por qytetarëve u kërkon mos ndjekin shembullin e saj dhe të lëvizin në këmbë ose me biçikleta.

“Unë si ministre e kam të detyruar të vij me makinë. Mund të vijë dhe në këmb, do përpiqem që të vij edhe në këmb. Unë zakonisht lëviz me biçiklet po… Qytetarët për arsye ambientaliste duket përgjegjësisht të përpiqen të lëvizin në këmbë ose me biçikletë siç kam pasur bërë unë. Por nëse i duhet edhe me makinë”.