Vladimir Putin del me kërcënimin e radhës, zbulon çfarë po përgatit…

Detaje të reja janë zbardhur nga deklarata televizive që presdienti rus, Vladimir Putin mbajti ditën e sotme

Ai tha se qeveria ruse mund të marrë përsipër asetet e kompanive të huaja që tërhiqen nga Rusia.

Ai thotë se Rusia mund të “fusë menaxhimin e jashtëm” të atyre bizneseve që mbyllin objektet e tyre të prodhimit, dhe më pas “të dorëzojë këto ndërmarrje tek ata që janë të gatshëm të punojnë”.

“Ne do të gjejmë një mënyrë ligjore për ta bërë këtë,” thotë ai.