Breshër sa një kokërr molle thyen xhama makinash dhe dëmton shtepitë. Video

0
1586

SHBA-Shiu i dendur ka përmbytur pjesë të Floridës jugore, duke detyruar Shërbimin Kombëtar të Motit të SHBA-së të shpallë një emergjencë përmbytjeje të menjëhershme dhe duke shkaktuar mbylljen totale të aeroportit Fort Lauderdale.

Shiu ka ishte me bresher sa nje kokerr molle ku ka bere demtimete te shumta si ne makina dhe ne banesa.

Meteorologët thonë se reshjet ka të ngjarë të kenë thyer rekorde lokale dhe të jenë shkaktuar pjesërisht nga përshkallëzimi i ndryshimeve klimatike.

Mbi 50 centimetra shi ranë në Fort Lauderdale në Floridën jugore në hapësirën prej vetëm 6 orësh.

Shikoni se si bresheri ka demtuar shtepi dhe makina. Video