Qetësori kerkon te dal nga shtepia e Big Brother. Ja cfarë dhuratash i ofruan Luizi me Niten

0
745

Diten e sotme është njoftuar se Qetesori ka kerkuar te dal nga shtapia e Big Brother.

Ai eshte tunduar nga ofertat e banorëve qe kanë tundur themelet e besimit që Qetsori kishte tek vetja dhe ka pranuar largimin.

Ndersa Luizi i ofroi 4500 euro dhe I-phone që mori dhuratë dhe Nita i tha se nëse shkon në finale,do i dhurojë 2000 euro.