Brunja bukuroshe që “e mori në qafë”, kush është e dashura e Henri Çilit dhe lidhja me vëllezërit Aliko

Henri Çil analisti i njohur qe komentonte cdo gje ne studiot televizive ra sot ne pranga.

Ai ka tentuar te nderhyj per lirimin e dy vellezerve Aliko.

Mësohet se gjatë p.ë.rgjimeve, është konstatuar një telefonatë mes Gazmir Ajdinajt (vëllai i Pranvera Ajdinajt, bashkëjetuese e Henri Çilit) dhe Adil Alikos nga Lazarati, i cili rezulton të jetë babai i Arbion dhe Alban Alikos jane regjistruar bisedad.

Babai i djemve ka kerkuar ndihme per te liruar djemt duke dhene para.

Pasi babai i vëllezërve Aliko ka rënë dakord me vëllain e bashkëjetueses së analistit, Gazmir Ajdinajn, ky i fundit e çon atë te Çili.

Në fund vëllai i Pranverës i ndërmjetëson një takim mes Adil Alikos dhe Henri Çilit.

Kjo ka bere qe Cili te jete sot brenda.

Ne javet ne vazhdim pritet te dalin lajme te reja rreth kesaj ceshtje.