Burri i kërkon gruas një mundësi të dytë që të ribashkohen, por ajo i jep përgjigjen që askush se priste

Çelniku kishte kohë që donte një urë komunikimi midis tij dhe bashkëshortes, Klodjanës. E gjeti. E ftoi në Dua te te bej te lumtur.

Çelniku ishte njohur me Klodjanën vite më parë dhe kishin vendosur që të martoheshin. Nga kjo martesë, në jetë kishin ardhur dy fëmijë, me të cilët sipas Çelnikut nuk i kishte marrëdhëniet e mira. Midis çiftit, sipas asaj që rrëfeu në studio Çelniku, kishte pasur gjithmonë debate dhe konflikte të vazhdueshme.

Një ndër këto konflikte ishte dhe martesa e vajzës së tyre në moshë të re, pasi ai nuk dëshironte që ajo të martohej pa mbaruar shkollën e lartë. Gjithashtu, Çelniku shtoi se Klodjana nuk i tregonte problemet që fëmijët kishin. I lodhur nga këto të fshehta, ata kishin nisur të debatonin me njëri-tjetrin. Pas konflikteve të vazhdueshme, Klodjana kishte vendosur që të largohej nga shtëpia, së bashku me djalin.

Çelniku kishte zgjedhur programin “Dua të të bëj të lumtur” për t’i kërkuar Klodjanës një mundësi tjetër, që familja të bashkohej përsëri. Klodjana nuk e kishte pranuar ftesën për të ardhur në studio, por gjithsesi Çelniku vendosi që t’i drejtohej me këto fjalë:

“Klodjana të kërkoj që të më falësh për gjithçka, pasi gabimet janë bërë si nga ana ime, ashtu dhe nga ana jote, por në përgjithësi nga ana ime. Problemet ekonomike që kemi pasur më kanë detyruar që të jem më i rreptë dhe më i ashpër se ç’duhet, prandaj më fal”.

Në studio, Çelniku rrëfeu se kurrë nuk ishte sjelle keq ndaj Klodjanën, por sipas tij, ajo ndikohej nga prindërit e saj, të cilët nuk e donin dhëndrin për shkak të konfliktit që kishin pasur për një pronë.