Burri me solli te dashuren ne shtepi dhe mua me nxorri perjashte.Histori qe nuk e keni degjuar me pare.

Lule Doçi është 56 dhe ajo jeton ne qytetin e Burrelit.

Kjo lloj historie eshte si ne filmat amerikan me 100 seri por ja qe eshte e vertete qe ne shqiperine tone mund te ndodhin dhe te tilla ngjarje.

Por pas vitesh te veshtira ajo ne 21 janar te 2016 fitoi lirine.Në emisionin “Me Zemër të Hapur”, në News24 ajo foli per historine e saj nje histori plot mesazhe per cdo grua.

Ajo ka nje shtepi qe nuk ploteson asnje kushte per te jetuar brenda.Ajo ka shkuar ne vende te ndryshme per te kerkuar ndihme por asnje nuk i ka dhene asnje ndihme.

Dua qe cdo femer te kete nje jete te lumtur jo si jeta ime dhe une u mundova per nje jete me te mire por ja qe ndodh dhe keshtu.Keshtu eshte jeta duhet te behesh e forte.

Pas shume vitesh te veshtira ne bashkeshortin e saj burri e nxorri nga shtepia dhe mori te dashuren e tij dhe mua me nxorri nga shtepia.

Zoti e ruajt kete grua dhe dite me te mira per te.

Shikoni videon.