Burri ndahet nga gruaja pas 16 vitesh martesë në moshën 79 vjecare pasi ajo u sëmurë.

Burri ndahet nga gruaja pas 16 vite martese ne moshen 79 vjecare pasi ajo u semure.

Nje ngjarje ka ndodhur ku burri 79 vjec eshte ndare nga gruaja e tij 74 vjecare pasi u ajo u diagnostikua me demencë (Demenca është një çrregullim që manifestohet si një grup simptomash të lidhura, të cilat zakonisht shfaqen kur truri dëmtohet.

79 vjecari eshte Wolfgang Porsche nje nga njerezit me te pasur te botes. Pasi semundja e gruas se tij u avancua ai i shaplli divorcin duke u ndare nga ajo.

Wolfgang dhe Claudia janë bashkë që nga viti 2007 dhe u martuan në vitin 2019. Asetet e familjes Porsche janë vlerësuar në 20 miliardë euro (18 miliardë paund).