Dietologia keshillon: Niseni ditën me kos me tërshërë, ja dieta 7 ditore që ju largon dhjamin ne trupin tuaj

Dieta me kos përjashton ëmbëlsirat, duhanin, alkoolin dhe pijet e gazuara. Recetat e sallatave duhet të ndërtohen me shumë pak vaj ulliri. Rekomandohet që gjatë kësaj diete të konsumoni sa më shumë ujë. Kjo dietë rekomandohet të përsëritet jo më shumë se një herë në muaj. Dita e parë Mëngjesi: 100 gr kos me tërshërë.Zemra:…

Read More