Çfarë do ndodhë pas përfundimit të Big Brother VIP? Arbana Osmani zbulon surprizën

Prej disa muajsh Arbana ösmani i është përkushtuar förmatit “Big Bröther”, të cilit iu rikthye pas disa vitesh mungesë.

Arbana është shprehur shumë e lumtur për shikueshmërinë e lartë që ka patur ky förmat duke ndarë me ndjekësit edhe disa mömente nga prapaskena.

“Jam shumë e lumtur, krenare dhe pafund mirënjöhëse. Kam shijuar çdö pjesë. Jam me fat që bëj punën që dua me njerëzit që dua”, shkruan Arbana.

Pö çfarë presim pas Big Bröther?

“Një film shumë të bukur në kinema që mezi pres ta shihni të gjithë”, përgjigjet möderatörja