Iliri provokon Vëllain e Madh pak para finales, ja çfarë rregulli theu

Iliri pak ditë para fiales provokon ‘Vëllain e Madh’ duke thyer një nga rregullat më të rëndësishëm.

Teksa qëndrojnë të gjithë në oborr, Iliri dëgjohet duke iu thënë banorëve të fikin mikrofonat.

Për një vendim të tillë qëllimisht banorët janë ndëshkuar shpesh herë.

Mbetet për tu parë si do ta presë Vëllai i Madh dhe a do të ketë ndëshkime për një veprim të tillë.