Çfarë ndodhi në “Big Brother Vip” ? Pa mbushur ende 24 orë, PLAS ‘sherri’

0
258

Ndonëse nuk janë bërë 24 orë që janë futur në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, Vip-at tanë kanë nisur debatet.

Sapo ata janë zgjuar nga gjumi kanë filluar të diskutojnë për mënyrën se kush do i bëjë punët dhe si do funksionojë gjithçka.

Në videot e publikuara nga faqja zyrtare programit, u kuptua që drejtim shtëpisë po i jep Monika Lubonja e cila dëgjohet teksa thotë: “Krevatet duhet të jenë të rregulluar. Secili të vetin”. Më tej dëgjohen disa biseda për ndarje në grupe, i pastrimit dhe i gatimit e të tjera me radhë.

Me pak fjalë sherret e para kanë nisur dhe s’mund të ishte ndryshe veçse për punët e shtëpisë, të vetmet që kanë për të bërë aty brenda.