Cili nga këta 4 është bie i pari? Kjo përgjigje do të testojë logjikën tuaj

Nuk ka përgjigje të saktë apo të gabuar, por mënyra se si e zbatoni të menduarit tuaj logjik në këtë situatë interesante do të zbulojë të vërtetën rreth personalitetit tuaj.Ka raste kur jep një ide ose një vendim, por njerëzit rreth jush thjesht nuk ndajnë të njëjtën ide apo logjikë si tuajat. A keni menduar ndonjëherë se cila është arsyeja?

Le të fillojmë!

Në këtë mister, ju duhet thjesht të krahasoni secilin person, ku ulet dhe çfarë bëjnë ata në situatë.

Vini re se shprehja e tyre e fytyrës gjithashtu ju ndihmon për të identifikuar se cili prej tyre është më budallai.Përgjigje 1: Personi 1 është më i trashi

Natyrisht, në këtë enigmë, ai që është më i afërti me trungun e pemës, Personi 3, është ai më i sigurt, pra, i zgjuari. Ai ka përparësi të prerë degën, ku njerëzit e tjerë janë të ulur.

Ndryshe nga Personi 3, Personi 1 dhe Personi 4 janë ato që janë më larg nga trungu i pemës. Pra, ata kanë pozitë të pasigurt dhe me sa duket, më të zhgënjyer se të gjithë të tjerët në enigmë.

Sidoqoftë, cili prej tyre është i lodhshëm?

Ndërsa Personi 4 duket se është nën stres ndërsa sharron degën, Personi 1 duket i qetë dhe i pavetëdijshëm për faktin se ai do të bjerë së shpejti. Nëse mendoni se personi 1 është më i urti, ju jeni një besimtar i fakteve dhe logjikës, siç dëshmon shkenca. Ju gjithashtu besoni se ne mund të riformësojmë të ardhmen tonë për të arritur çfarëdo rezultati që ne dëshirojmë.

Ju mund të mendoni se institucionet e vjetra dhe tradicionale si dogmatike dhe ndonjëherë, supersticioze.

Përgjigje 2: Personi 3 është më i urti

Ndërsa logjika thotë se Personi 3 është më i sigurti midis katër, ata që mendojnë se Personi 3 është shtrirja më e thellë në këtë përfundim të bazuar në pasojat morale.

Personi 3 mund të jetë i sigurt që të mos bjerë nga trungu por kjo nuk do të thotë se ai do të jetë i sigurt nga çdo pasojë e veprimeve të tij në të ardhmen.

Ndryshe nga Personi 1 dhe Personi 4, Personi 3 dëmton qëllimisht të tjerët dhe siç e dimë tashmë, ajo që ndodh rreth e rrotull vjen perqark kështu që Personi 3 do të ndëshkohet gjithsesi për veprimin e tij më vonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *