“Cmenden” cmimet ne Ksamil. 200 deri ne 300 eruo shezlongu

Cmenden cmimet ne Ksamil gazetarja e Euronews Albania, Anxhela Lushkaj ka treguar se Ksamili eshte bere nje plazh per eliten dhe te pasurit. Nje shezlong mund te shkoje nga 200 deri ne 300 euro dhe ne vende ku shkojne vipat mund te shkoje deri ne 1000 eruo.

Ajo ka thene se:“Po ndalemi te shezlonget ekonomike në Sarandë, këtë vit minimalisht fillojnë me 1000 lekë. Sa i përket Ksamilit, ai po tenton të kthehet në një destinacion të turizmit elitar dhe këtë e tregojnë edhe disa subjekte të ngritura vitet e fundit ku mund të gjesh minimalisht shezlonge me 200-300 euro, pastaj ka edhe shezlone vip, që kapin shifrën e 1000 euro”,-tha gazetarja ndërkohë që shtoi se gjithsesi Saranda ofron për të gjithë shtresat e shoqërisë ku mund të gjesh shezlong të lirë, por ka e4dhe plazhe ku ti mund të shkosh me çadrën tënde.