Cmendet cmimi i qershiave. Shiko sa shitet 1kg qershia

Nuk ka pasur ndonjeher nje cmim kaq te larte te qershiave.

Te shiten 5mije leke kilogrami eshte nje cmenduri.

Ne te gjithe vendin cmimi i qershive eshte nga 4-5 mije leke kg nje cmim i till nuk kishte ndodhur kurre me pare.

A ja vlen te blesh nje nje kilogram qershia me rrogat apo pensionet qe kane shqiptaret?

Apo qershiat jane frutat vetem per deputet dhe ministrat.