Cmendet Paundi britanik merr perpara Euron dhe Dollarin. Cfare ndodhi me kursin e këmbimit ditën e sotme

0
209

Dollari amerikan dhe Euro shiten dhe blihen në të njëjtat kuota, pa ndonjë ndryshim të madh mes tyre.

Sot ka shënuar rritje Paundi britanik, ndërsa Franga zviceriane qëndron më lart se Euro dhe Dollari.

Kështu sot dollari amerikan blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 118.8 lekë.

Euro blihet me 117.9 lekë dhe shitet 118.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 135.8 lekë dhe shitet me 137 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 118.7 lekë, ndërsa në shitje me 119.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 86.5 lekë dhe në shitje me 88.2 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.