Dalin pamjet se si Kinezët po e përhapin me qëllim virusin, pështyjnë edhe në ashensore

0
204

Ky virus lindi ne Kine dhe po vazhdon te perhapet atje.Ekspertet amerikane thone se cdo gje ka nisur nga nje laborator ku beheshin eksperimente dhe nga aty eshte len i lire qellimishte per te shkaktuar nje rremuje globale.

Virusi tashme eshte ber global duke u perhapur nga Kina dhe duke shkuar dhe ne vende te europes si Italia e me gjere.

Shtetet afër Kinës ngrenë shqetësime të mëdha, duke marrë masa parandaluese, duke mbyllur kufijtë, ndalur transportin, mbyllur shkollat e ndalimin e të gjitha aktiviteteve që përfshinin kontaktin me njerëz.

Por nje problem qe eshte zbuluar kohet e fundit eshte se qarkullon nje video se si kinezet perhapin virusin ne ashensore e ndertesave.

Kjo eshte dicka qe po shqeteson te gjithe se mbase eshte nje grup i caktuar njerezish qe kerkon te hap virusin per shkak te perfitimeve financiare?

Video.