Dasma që i cuditi te gjithe te ftuarit, shakaja e nuses i tërboi të gjithë ne dasem

Nje dasem ndodhi pasi nusja beri nje veprim qe u be shkak dhe u be e famshme ne gjithe boten.Pa pritur dh epa kujtuar.

Shkak u bë zyrtari i martesës i cili po pyeste çiftin nëse pranonin njëri-tjetrin te jene bashke. Teksa burri tha ‘po’ që në fillim, nusja bëri një shaka të vogël nga ato që kishte dëgjuar.Por ja qe nuk e priste ate qe tha.

“A do të ishte e mundur të thuhej ‘jo’? Natyrisht që po”.

Kaq u desh që zyrtari i larte të thoshte; “Po largohem“, duke mos pranuar lidhjen e kurorës. Ishte fjala “jo” në mes, që ai e mori si dyshuese për martesën.ndaj ajo nuk e me ndoje se do ndodhte keshtu.

Te gjithe njerezit u habiten se si ndodhi keshtu por zyrtari i larte iku dhe nusja ngeli vetem me dhendrin.
Qe keshtu zyrtari nuk kishte kurr me pare ne kete lloje forme.Gjithmon ne martesat e tjera qe ka shkuar ai nuk ka degjuar dicka te tille.

Vetem per nje fjale gabim ndodhin dhe gjera te tilla.

Prandaj duhet te beni kujdes kur martoheni se shakat nuk jane te dashura ne kete cast.

Ky eshte casti final ku nuk mund te beni shaka ndaj beni kujdes.