Duket si një cun i ri, por nuk jua merr mendja sa vjeç eshtë Elvis Naçi

Nje nga shqiptaret me fisnik dhe i vetmi qe kujdeset per per njerezt ne nevoje.

Imami i nderuar Elvis Naci nje nga shqiptaret me humane qe kujdeset per kete popull.

Me qindra shtepi dhuruar njerezve ne nevoje dhe plot sherime dhe kujdesje per njerezit qe nuk kane mundesi financiare.

Elvis Naçi është plot 42-vjeç! Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë)

Zoti e befte te jetoj dhe te punoj pa fund per nje popull te vuajtur sic jemi ne shqiptaret.