Del dhe finalisti i trete i Big Brother

Sot nje nate plot surpriza ne BBV por pas daljes se Beniades tashme del dhe banori i trete Ejnxhell dhe ja ku dalin dhe dy finalistet e BBv.

Pas kater muajve del dhe finalisti i trete dhe ajo eshte Ejxhell tani ngel Donaldi me Ilirin dy konkurentet me te forte.