Me ne fund shpallet fituesi i BBV pas 4 muajsh emocine dhe nete pa gjume

Shpallet finalisti i BBV pas 4 muajsh brenda ne shtepin me te famshme ne Shqiperi dhe ai eshte ILIRI.

Lojtari me i forte dhe ma i shkathet dhe fituesi i 100 milion lekeve.

Le ti urojme dite te lumtura.