Dërgimi i 30 mjekëve në Itali, flet Rudina Xhunga: Do habiteni çfarë do te ndodhë në verë në Shqipëri!

Nje analize shume te bukur ka bere gazetarj e njohur Rudina Xhunga.

Duke u marre me situaten e dergimit te 30 mjekeve ne Shqiperi, ajo eshte shprehur e habitur pasi nuk e priste kete lajm.

Sipas opinionit te saj, italianet kete vere do te na e shlyejne te gjithe kete veprim te 30 mjekeve dhe infermiereve.

Italianet do te duan te na shohin nga afer dhe Durresi e Vlora do te jene plot me turiste, pasi ata qe kane shkuar atje kane treguar nje zemer te madhe.

Xhunga ka thene se ata 30 qe shkuan ne Itali jane njerez te mrekullueshem por edhe ata shqiptare qe qendrojne ne shtepi jane te mrekullueshem sepse ndihmojne mos perhapjen.

Nese pyesim per frikera, dihet qe bota ka shume por tashme eshte dixhitalizimi kryesor per te gjithe sepse po shohim se te gjithe po mesohemi kaq shume.
Jemi duke pare se ndoshta perfundojme duke u abdeituar, ne thjesht do transformohemi nuk do te ndodhe gje tjeter vec optimizmit.