Dr. jep lajmin qe te gjithe ne presim: Pikun e kurbës mund ta kemi arritur, por..

Doktor Dritan Ulqinaku është shprehur diten e sotme ne Abc News se me ritmet e deri tanishme të kurbës së të prekurve, se vendi ynë mund ta ketë kaluar pikun e pandemisë së koronavirusit dhe besoj se kjo kurbe shpresoj te shkoje ne renie.

Ai ka biseduar me moderatorin Enkel Demin, mjeku ka thene se është shprehur ndër të tjera se tashmë mendon se është momenti që të fillojë dhe ulja e masave në mënyrë graduale pasi kjo do të ndihmojë në mënyrë që sistemi mjekësor ta ketë më të menaxhueshme situatën e rasteve me koronavirus.

Ai ka theksuar ndër të tjera se fatmirësisht falë masave të marra dhe respektimit të tyre numri i rasteve të infektimit dhe jetëve të humbura është brenda kufirit të menaxhueshëm.

Shpresojme qe diten ne vazdhim te filloj dhe lehtesimi i masave.