Dikur nje nga emrat me te medhenjë te futbollit sot ne lypes ne rruge

0
1906

Jeta eshte plot sfida dhe duhet qe te kesh nje ekuliber per te jetuar ndryshe do ta pesosh sic po e peson Paul James.

Dikur nje nga emrat me te medhenj te futbollit kanadez sot ne gjendje me te veshtire qe ka pasur ne jete.

Dikur nje sportist i njohur dhe i pasur ndersa sot gjendet ne rruget e Londres duke kerkuar ushqim dhe fle ne karton. Mbulohet me nje batanije dhe pret qe ndodnje kalimtar ti jap ndonje lemoshe.

Ai ishte nje perdorues kokaine dhe i drogerave dhe kjo lloj jete luks dhe droge e coj ate ne fundin e jetes se tij ne nje lypes.