Djali 2-vjeçar gjeni, shikoni sesi vogëlushi e lë me gojë hapur jurinë me performancën e tij në bateri (Video)

Hugo Monina është vogëlushi me i talentuar qe eshte pare ndonjeher ne emisionet me garues ai ngriti në këmbë jurinë dhe gjithë publikun e “Got Talent Espana” me aftësinë e tij te rralla.Ne fakt aq i vogel ai eshte nje talente i ralle duke mabjtur ritmin ne trumpete.

Djali 2-vjeçar performoi në mënyrë të mrekullueshme në trumpet me duart e tij të vogla ne menyre te perkryer.Ai eshte nje gjeni qe ne te ardhmen ai do te jete nje baterist i njohur.

Ai eshte nje gjeni ne bateri dhe e ardhmja e tij do te jete plot tinguj te bukur.

Te gjithe u habiten dhe u cuditen si ka mundesi nje gje e tille.Dhe ngrihen ne kembe.

Por ja qe gjera te tilla ndodhin rralle.

Per me shume shikoni videon.