Djali i Ciljetës 10 vjec shikoni sa shumë ka ndryshuar dhe është rritur. Foto

0
646

Djali i Ciljetës ka mbushur 10 vjec dhe ai është rritur shumë.

Mamaja e tij është shumë aktive në rrjetet sociale dhe ka postuar foto të djalit.

Fernando tashme eshte rritur dhe është bërë shumë simpatik. Fotoja me kostum është shume e bukur dhe tregon një djal të këndshëm.

Ndërsa Ciljeta ka postuar një status të bukur për të: “Ah ç’mu rrite mor Fernando”.

Ne i urojme shëndet dhe ditë te bukura në famijen e ti.