E mbijetuara në aksidentin hekurudhor në Greqi tregon si arriti të mbijetojë në atë moment

0
210

GREQI-Aksidnti me trenat ne Greqi ishte nje ngjarje shume e rende ku pati shume humbje jete dhe te lenduar.

Nje nga ata ishte dhe Evdokija Cagli e cila arriti te shpetoj.

Ajo eshte shprehur se:“Unë isha në vagonin e tretë dhe në të ishte një vajzë tjetër me macen e saj. Ne po e shëtisnim lart e poshtë dhe po luanim me të. Ne qeshnim. Si mund ta imagjinojmë se çfarë do të ndodhte pak minuta më vonë. Mezi kisha arritur të ulesha. Ndjej kthimin e vagonit dhe godas me forcë ballin dhe hundën në një sipërfaqe të fortë. Instinktivisht bëhem një “top” për të mbrojtur trupin tim. Duhej të vendosja nëse do të digjesha apo do të thyeja kockat duke rënë në zbrazëti, për të shpëtuar veten”, tha ajo.

Ajo u shpreh se dëgjonte britma gjithandej dhe së në këto raste të paktë janë ata që arrijnë të ruajnë gjakftohtësinë.

“Flokët më morën flakë”, vazhdon të përshkruajë Evdokia Tsagli.

Por fatmireisht vajza arriti te shpetoj.