Emigrantët shqiptarë që punojnë jashtë Shqipërisë/ Rama ndan lajmin e mirë: Do firmos….

Kryeministri Rama ka folur për amistinë e parave të emigrantëve shqiptarë që kanë punuar në mënyrë informale jashtë vendit.

“Të gjithë emigrantët kanë bërë punëra në të zezë dhe kanë kursyer para që një pjesë e kanë sjellë cash në Shqipëri. Për emigrantët është e pamundur që ato para t’i çojnë nëpër banka për shkak se nuk mund t’i justifikosh dot pasi nuk i përgjigjen historikut të punës tënde.

Mbase firmosim amnisti duke i dhënë mundësinë emigrantëve që këto para të kenë të drejtë t’i futin në bankë. Ky vendim ka një risk të madh për ne pasi situata mund të keqpërdoret për pastrimin e parave nga personazhe të krimit”, tha Rama.