Erdhi në jetë në datën 02/02/2020 dhe në orën 20:02, vogëlushja e porsalindur cudit gjithe boten

0
60

Nje femi i till lind njeher ne jete ne 02.02.2020 ne oren 20:2.Kjo ka ndodhur ne Spitalin St Joseph East, në Lexington, Kentucky të SHBA-së.
Nje mrekulli e veretet kur nena lind nje femi dhe eshte e lumturi qe vetem nje femer e kupton lindjen e nje femije.Besoj se kjo ngjarje do te futet ne historine boterore mbase dhe ne Giness sepse ashkush nuk mund ta thyej kete rekord.

Lindja shkoi shume mire por data ishte e vecante as familjes nuk i kishte shkuar ne mendje qe do linte ne nje date te tille.

Familja ka pasur hallin qe femija te lind normal po per daten nuk ka shume rendesi.

Nëna tha:Nuk e di bisedën që po ndodhte në dhomë. Unë thjesht mbaj mend nënën time, Dee Dee, duke fotografuar orën në momentin e lindjes.”