Ermal Mamaqi tregon surprizën e radhës

“Dy gisht mjaltë” vazhdon të thyejë rekorde dhe të kapërcejë çdo kufij suksesi. Ky produksion kinematografik është mirëpritur në masë nga të gjithë në Shqipëri, në Kosovë, në Maqedoni, e në disa shtete të ndryshme të Evropës ku është shfaqur deri më sot.

Gjatë gjithë këtyre sukseseve, Emali ka ndarë me të gjithë lajmin e bukur dhe suksesin e radhës për ‘Dy gisht mjaltë’.

Drejtpërdrejtë nga festivali i filmit në Kanë, ku po mbahet eventi më i rëndësishëm i kinemasë, emra të njohur të botës së filmit, regjisë, aktorë të famshëm kanë parakaluar në tapetin e kuq e më pas kanë marrë pjesë në garën e bërë publike për çmimin e madh ‘Palma e Artë’, ku mes tyre është edhe fimi “Dy gisht mjaltë”.

Lajmin e bëri publik Ermal Mamaqi, Përmes një postimi në Instagram ku shfaqet posteri i filmit në “Festivalin e Kanës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *