Habit Kastro Zizo: Jam kërcënuar nga LGBT për të dalë hapur si gay

Kastro Zizo ka mohuar hapur se është gay.

Në emisionin e tij ‘Late Night Show’ tha se është kërcënuar nga LGBT për të dalë hapur.

Kastro Zizo: “Miqtë e mi, nëse do të doja të isha gay do ishte i pari që do ta ndaja me ju me lumturinë më të madhe, për të të kërkuar dashurinë time të vërtetë, por nuk jam.

Kam pasur kërcënime nga komuniteti LGBT, që më thonë të dal hapur.

Çfarë të dal hapur? Edhe po të doja, ta kërkoja thellë në veten time më mungon pjesa më e rëndësishme, të pasmet e mia dhe kur them të pasme e ka fjalën gjithmonë me eksportet dhe output mendon që unë kam kundrejt këtij komuniteti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *