Familja me e bukur! Njihuni me 29-vjeçaren shqiptare që ka 7 fëmijë dhe rri gjithe diten ne karantine me ta (FOTO)

Besoj se kjo eshte nje familjet me te bukura Shqiptare ku ne te jane 7 femije ke nena ka lindur ne fillim 2 binjake me pas 2 binjake te tjere dhe me pas 2 te tjere dhe femija e tyre e fundit eshte 1.Zoti i ruajt te gjithe.

Por si po e kalojne ate kohen e karantines pasi ata luanin gjithe diten perjashte.

Por shtepia e tyre eshte e lumtur dhe këto ditë vetizolimi po i kalon shumë mirë, falë edhe ndihmës së të shoqit.

29 vjeçarja thote se ndonjëherë është e vështirë të kontrollohen të gjithë, por ia del t’i lodhë me lojën popullore “Vigani dhe Shkurtabiqi” dhe me pas ata lodhen dhe shtepia qetesohet.

Por a do te kene ate femije te tjere por babai thote se deri tani jemi te lumtur me 7.

Por ne i urojme dite te bukura familjes se lumtur.