Foto behet virale dhe cudit te gjithe. Gjashtë breza grash mblidhen në një foto

0
330

Një foto virale që tregon gjashtë breza grash po i jep një familje një mundësi për të ndarë historinë e matriarkës së tyre.

Shtatë javë pasi lindi stër-stërmbesa e 98-vjeçares MaeDell Snow Taylor, Zhavia, gjashtë breza grash u mblodhën për të festuar shtimin e ri.

“Kemi kaluar tre orë me të – ajo lindi fëmijën pothuajse gjatë gjithë kohës”, thotë Gracie Snow Howell, mbesa 58-vjeçare e MaeDell, për TODAY “Fëmija ishte i shqetësuar dhe ajo tha: “Ja, ma jep atë fëmijë”. Ajo është thjesht e natyrshme, dhe ajo ishte shumë e emocionuar që na shihte dhe kalonte kohë me ne dhe mbante atë fëmijë.”

Për të përkujtuar këtë moment, motra e Gracie shkrepi një foto të të gjitha grave të pranishme: MaeDell; Gracie; Nëna e Gracie, Frances, 77; Vajza e Gracie, Jacqueline, 39 vjeç; Mbesa e Gracie, Jaisline, 19 vjeç; dhe Zhavia, tani 9 javëshe.

“Jemi shumë të bekuar që patëm mundësinë të takoheshim me gjyshen dhe thjesht të kalonim kohë me të,” thotë Gracie për bashkimin familjar të gjashtë brezave. “Jo të gjithë e marrin atë mundësi – të kemi kaq shumë breza së bashku.”

Fotoja u bë virale pothuajse menjëherë. Gracie thotë se ajo e dinte se “gjashtë breza janë të rralla” dhe “gjashtë breza me të gjitha vajzat janë të rralla”, por ishte ende e befasuar nga reagimi i publikut.

“Unë thjesht nuk prisja që të kishte rezultatin që kishte,” shton ajo. “Dua të them, është kudo.”