Frika nga ko.ronavir.usi, anglezët marrin vendimin e papritiur për Shqipërinë

E gjithe europa eshte ne problem te madh sa i perket koronavirusit.Te gjithe mediat flasin per te dhe personat e infektuar.

Por vendin numer nje per virus ne europe e ka Italia mbi 550 veta te infektuar po keshtu dhe Gjermania me 150 dhe shtete te tjera.

Por nje situate e pa qarte eshte ne Angli.

Anglia ka marre nje vendim kunder Shqiperise.

British Airëays dhe Ryanair të marrin vendimin për anulimin e qindra fluturimeve nga Mbretëria e Bashkuar në drejtim të Europës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës për shkak të frikës nga Coronavirusi.

Po ashtu ajo ka nderprere dhe udhetimet drejte Shqiperise.

Shqiperia deri tani eshte vendi me i paster nga koronavirusi ku nuk ka asnje te prekur.

Dhe kjo e ben te dyshimte pse Anglezet nuk do fluturojne drejte Shqiperise.