Gabimi fatal qe bejm te gjithe ne makina.Vetem nje shishe dhe frenat e juaja nuk do te punojne me

Policia paralajmëron: Kujdes me shishet e ujit në makinën

Si shoferë ose pasagjerë, ne priremi të mbajmë ushqim dhe pije në makina gjatë gjithë kohës.

Sidoqoftë, pak e dimë se shishet me ujë që mbajmë në makinë mund të jenë shkaku i një aksidenti të rëndë automobilistik.

Kjo tingëllon si një ekzagjerim, por është e vërtetë për fat të keq, dhe ne duhet të jemi të vetëdijshëm.


Polici, Polis Daerah Pendang tregon sesi një familje humbi sepse nëna nuk ishte në gjendje të shtypte frenat e makinës ngaqë shishja me ujë u rrotullua dhe ngeci nën pedalin e frenave.

Sigurohuni që të mos vendosni shishe uji në mënyrë të rastësishme dhe lërini ato në makinë në mbajtëset për gota apo shishe uji për të shmangur aksidentet.

Një aksident mund të ndodhë në vetëm disa sekonda.


Prandaj, është jashtëzakonisht e rëndësishme që të përdorim mirë mbajtëset e shisheve dhe nëse nuk keni, duhet të vemë një shtesë

Siguria është e para !