Gjermania bën hapin e para/ Të gjitha produktet ruse janë hequr nga marketet, Putin dorëzohet pas kësaj

Gjermania vijon me sanksionet ndaj Rusisë. Mësohet se Gjermania ka ndaluar të gjitha produktet ruse në supermarket në veçanti pijen tradicionale, vodkën.

Kujtojmë se më herët SHBA ka vendosur sanksione të tjera ndaj Rusisë që kishin si synim uljen e statusit të Rusisë si një furnizues kryesor i energjisë me kalimin e kohës.

Përveç kësaj, SHBA dhe aleatët po identifikojnë 22 “entitete të lidhura me mbrojtjen” ruse, duke përfshirë firma që ofrojnë mbështetje teknologjike dhe materiale për ush trinë ruse.