Gjermania thyen rekord e ri, 8000 persona u shëruan nga Koronavirusi brenda 24 orëve

Gjermani eshte nje nga shtetet me te forta europiane dhe ajo eshte nje fuqi me vete dhe nje shendtetesi te lart.

103 mijë persona janë prekur nga koronavirusi në Gjermani dhe gjendja atje eshte me ndryshe se sa ne Itali apo spanje.

Por, ditën e djeshme Gjermania, ka thyer një rekord per nga nurmi i te sheruarve brenda nje dite.

Mbi 8000 persona janë shëruar brenda 24 orëve një shifër kjo rekord në botë.Dhe shpresojme qe me shume do te sherohen.Pritet qe ne javet ne vazhdim Gjermania te ule kohen e karantimit dhe te liroj pak nga pak gjendjen e shtrenguar.

Sipas raportit dje Gjermania, kishte 28700 persona të shëruar në kor onavi rusi.

Shpresojme qe te behet me mire dhe gjendja te qeteson ne te gjithe boten muajin tjeter.