Gruaja i futet pa rroba në dhomë ndërkohë që burri i saj mësues po jepte mësim online

Pasi koronavirusi ka ndryshuar jeten e botes tashme dhe mesuesin mbajn mesime online me nxenesit e tyre.

Por nje histori ndryshe ka ndodhur kur nje mesues mban mesim online.

Rasti epik po bën xhiron e rrjetit ku bashkëshortja e një profesori, ka hyrë dhomën ku ai po jepte mësim nga kompjuteri dhe po nderrohej.

Incidenti i padëshirueshëm na vjen nga Argjentina.

Mësuesi, teksa shpjegonte leksionin, është ndërprerë nga bashkëshortja e cila futet në dhomë e zhveshur, dhe vazhdon e qetë me idenë që nuk po dilte në kamera.